2011. május 10., kedd

Mikor írsz új bejegyzést?

Mivel tegnap Tollasfiú kérdezte, mikor írok újat, én meg nagyon kedves vagyok, ezért most megteszem. [És éljen a bipoláris zavar, mert így kétszer annyiszor vagyok jókedvű, mint amennyiszer rossz. Háhá.]

Szóval reaktiváltam magam kékiwiwen, az egy csudimókás hely. Olyan alakok vannak [és akkora egóval], hogy tyhű. Többen kérdezték ott levélben, hogy miért vagyok fent. Namármost a válaszom az volt, hogy “igazából nem tudom, mert van párom [legalábbis én úgy kezelem, hogy Ő van nekem, hogy Ő hogy gondolja ezt, az már más kérdés, de nekem jó ez így, tényleg. – a szerk.], és a buzibarátok meg jönnek maguktól [tényleg. mindig jönnek valahonnan új melegpajtik – a szerk.].” És ilyenkor mindig mondják, hogy gyökér vagyok. Azt azért mégsem mondhatom, hogy a kretén profiljaikon szórakozom és az milyen jó nekem.

Sikeresen leadtam a húsvétkor felszedett plussz négy kilót [köszönhetően a gyomoridegnek és a mérhetetlen testmozgásnak], így még kreténebbül nézek ki, mint egyébként.

Nem bírom ki. Kibírom. Nem bírom ki. Kibírom. Nem bírom ki. Jaj.
Te tényleg minden bloggert végigpróbálsz, hátha egyszer valamelyik bejön? Ez gusztustalan [bár valljuk be, igen könnyű párforrás ez a blogdolog].

Csapjatok a számra!

Csütörtökön hónom alá kapom a Mazsolát és veszek telefont, mert a mostani néha elhagyja a testrészeit [itt eszembe jutott, hogy

Krisz! Itt egy link neked!

], ezért szükségem van egy újra, tegnap meg ültünk a kúépület mögött, és odajöttek kedves szórólapos lánykák és megkínáltak a portékájukkal és akkor rájöttem, hogy kell nekem új telefon.

Pénteken meg iszunk a Gongban. [Ha bárki hívatlan oda mer jönni, annak kitaposom a belét. .] Nem, nem vagyunk alkoholisták, csak vége a szorgalmi időszaknak.

Szombaton meg miniblogtali. [Hogy hol és kikkel? Oppárdon, ez titkos információ.]

Szép napot mindenkinek,
Csillámos Póniló voltam.

2 megjegyzés:

tamás írta...

nem csapunk, nyerítsd csak a világba, paóniló!

enkimas írta...

1. Hol marad a plazmanéni?
2. Te gyökér? NaNe.
3. Cáfolat: nem könnyű párforrás.
4. Valóban nem csapunk. Tamással már legalább ketten vagyunk, így indokolt a többes.
5. ViszontSzépet!