2011. június 1., szerda

Mikor…

…első napod töltöd a ládagyárban, mint gazdaságos pénztároskisasszony, természetes, hogy az összes buzi nálad vásárol.
Volt például egy harmincas, kis pocakkal rendelkező, aki két óriáscsomag óvszert + síkosítót vásárolt, majd mikor húztam át ezeket a lézer felett, kedvesen rám mosolygott.
 
Na én nem mosolyogtam.
 
…a következő napon vizsgázol makroökonómiából, de éppen minden más érdekesebbnek tűnik a tanulásnál [értsd: fészbúkon játszol –az egyébként szörnyű zenei aláfestéssel ellátott- csillámpónival, meg felzabálod a fél hűtőszekrényt és letölthető film után nézel], akkor jogosan haragszol saját magadra, de persze semmit nem teszel azért, hogy legalább kijegyzeteld a kurva képleteket.
 
Lelkiállapot:
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
 
By the way:
- Azt mondta, szeret. [*.*]
- Mazsola a vizsgáján levágta a hajam. [Semmi baj, majd megnő.]
- Ládagyárból kifelé jövet a biztonsági őrnő átkutatta a táskámat és kicsit elvörösödött, mikor megtalálta az alsógatyámat benne. [Én nevettem.] [Magyarázat: előző este Nála aludtam.] [Mármint Nála és nem a nőnél. Haha.]
- A holnapi lesz az utolsó vizsgám ebben a félévben. [De gondolom megyek retake-re.]
- Szombaton megyünk Belvárosfesztre.
 
Csók a családnak és
viva la cseresznyepaprika!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én csak egy szegény szűcsnek a tudatlan özvegye vagyok :D, és még nem sikerült megfelelő szintre fejlődnöm a bejegyzéseid megfejtéséhez, ezért megkérdezem: te egy nappal vizsga előtt dolgoztál???
Aurelio

PaPe írta...

ez így történt, kérlek. :)

enkimas írta...

Elsősorban gúd lákk a vizsgához, másodsorban akkor ez azt (is) jelenti, hogy megvan (lesz) a keret Szent Iván éjjeléhez? :)
Harmadsorban, ti most akkor kolléganők vagytok Tamással? :)

PaPe írta...

Köszönöm, igyekszem. ^^
A keret nem biztos, hogy meglesz, mertmivelhogy ez a mai csak oktatás volt, és attól függően lesz munka, hogy hány emberre van szüksége épp a ládagyárnak. [Ez jelentheti azt, hogy minden nap kell dolgoznom, de azt is, hogy nem lesz munkám.]
Igen, Tamással kolléganők lettünk/leszünk. (: